Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 13., péntek, Luca, Otília napja

Címke: Köbánya

10 cikk 1/1 oldal

Mintegy kétmilliárd forintból újult meg a kőbányai korzó

Többek között akadálymentesítették a közterületeket, a gyerekeknek játszóteret, a felnőtteknek fitnesz parkot építettek, bővítették az Újhegyi Közösségi Házat és multifunkciós piacteret alakítottak ki.

Élhető, zöld Kőbányát építenek

Messze van az ellenzék a baloldali gondolatoktól Kőbányán. Egy dolgot lehet rajtuk érezni: a hataloméhséget – nyilatkozta lapunknak D. Kovács Róbert Antal, Kőbánya polgármestere.

Szétesett a baloldali pártok összefogása Kőbányán

Meghiúsult az ellenzéki összefogás a X. kerületben, ahol korábban úgy tűnt, a fideszes polgármesternek, D. Kovács Róbertnek csak egy kihívója lesz, az ellenzék által támogatott Somlyódy Csaba személyében.

Három óra alatt fogták el a gyilkost

Nem egészen két hét alatt két emberölési ügyet is bravúros gyorsasággal oldottak meg a fővárosi gyilkossági nyomozók. A kőbányai gyilkosság gyanúsítottját a napokban hozzák haza Németországból.

Huzat

A főváros X. kerületét, azaz Kőbányát a borvidékek analógiájára bátran nevezhetjük sörvidéknek, ahol napjainkban a második sörforradalom zajlik.

Paletta: Szent László napok Kőbányán

A Hír TV Paletta című műsorának pénteki adásában a kőbányai Szent László napok mellett, szó esett a Bátrak Ligája-Rákóczi Kupa elnevezésű iskolai vetélkedősorozatról és Singh Viki legújabb munkájáról is.

Leégett egy kőbányai üzem tetőszerkezete

Leégett egy kőbányai fémfeldolgozó üzem tetőszerkezete csütörtök hajnalban, a tűzben nem sérült meg senki – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …