Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 12., csütörtök, Gabriella napja

Címke: összecsapások

21 cikk 1/3 oldal

Francia sztrájk a reformok ellen

Megállt az élet Franciaországban, ahol mintegy hetven vidéki városban a rendőrség szerint több mint 510 ezren vonultak az utcára, hogy tiltakozzanak a kormány tervezett nyugdíjreformja ellen.

Ismét összecsaptak tüntetők és rendőrök Hongkongban

Újabb összecsapások törtek ki csütörtökön Hongkong központi kerületében, ahol több száz, maszkot viselő ember tüntettet, kihasználva Halloween ünnepét, hogy megkerülje a helyi kormányzat döntését, amely szerint tilos az arc eltakarása a tiltakozásokon.

Két újabb tüntető vesztette életét Bagdadban

Két újabb tüntető vesztette életét Bagdadban pénteken, amikor a biztonsági erők könnygázzal és villanógránátokkal próbálták feloszlatni a korrupció és a gazdasági nehézségek ellen szervezett demonstrációt.

Csaknem 30 halottja van az iraki tüntetéseknek az elmúlt három napban

Legalább 27 ember, köztük két iraki rendőr vesztette életét, és több mint 1500 sebesült meg a kedd óta tartó tüntetéseken Irakban. A fővárosban, Bagdadban és további három tartományban kijárási tilalmat vezettek be – közölte egy iraki kormányzati bizottság tagja.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …