Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 13., péntek, Luca, Otília napja

Címke: szuverenisták

8 cikk 1/1 oldal

Szuverenisták küzdenek a globalista erőkkel

Szánthó Miklós szerint míg a globalisták a nyílt társadalomban látják a jövőt, addig a szuverenisták szeretnék megőrizni a nemzetállamokat és védeni az állami szuverenitást.

Egy szimbolikus erejű népszavazás

Egy teljes emberöltő, azaz kereken harminc év telt el a rendszerváltás egyik leginkább átélhető eseménye, az 1989. november 26-án rendezett négyigenes népszavazás óta.

Felszökött a föderalisták láza

Visszatértünk a kezdetekhez: a neoliberális, globalista politikusok egyre nyíltabban és ellentmondást nem tűrően beszélnek a központilag irányított unió szükségességéről.

Nemzeti önállóságra épülő unió szükséges

Egyre aktuá­lisabb, hogy a nemzetek önállóságára, a tagállami egyenjogúságra épülő unió maradjon meg és erősödjön – hangsúlyozta Fricz Tamás politológus.

„Magyar” kampány Európában

Az erős nemzetek Európája és a progresszív, liberális, mélyebb integrációt megvalósító Európa közötti választás, illetve a bevándorlás és a nacionalista erők megállítása a szlogenjei az EP-választásnak.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …