Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 31., szombat, Farkas napja
HÍR TV – TROLL:Fekete-Győr „Szamuely-díjas” interjúkat ad

Címke: Terézváros

10 cikk 1/1 oldal

Cirkusz helyett romok

Akár három évig is megakaszthatja az új Nemzeti Cirkuszművészeti Központ beruházását Terézváros tavaly ősz óta ellenzéki többségű önkormányzata.

Egy volt SZDSZ-esre bíznák a kasszákat

Szinte bizonyos, hogy az a Bodnár Zoltán kerül a terézvárosi vagyonkezelő élére, akinek a neve a Kulcsár Attila-féle 2002-es brókerbotrány felgöngyölítése során is felmerült.

Fidesz: Soproni megint lyukra futott Terézvárosban

A kormánypárt közlése szerint a Budapest VI. kerületében induló ellenzéki polgármesterjelölt négy hónapig tartó, hazugságokra épülő kampánya újabb szintet lépett.

Soproni ász

Ugyan melyik polgármesterjelölt kampányszövegében ne szerepelne, hogy olyan város(rész)t kíván kialakítani, ahol tiszták az utcák, csend és béke honol mindenütt.

Folytatódik a terézvárosi ingatlanügy

Különösen nagy értékre elkövetett hűtlen kezelés kísérletével vádolják azokat az önkormányzati képviselőket és jegyzőket, akik Terézvárosban a Jókai utca 10. szám alatti ingatlan eladását jóváhagyták.

A károkozók pártfogolják Sopronit

A nyugodt építkezés jegyében folytatná munkáját csapatával Hassay Zsófia, Terézváros fideszes polgármestere, ha októberben elnyerné a választók bizalmát.

Terézváros fejlesztését akadályoznák Karácsonyék

A terézvárosi Fidesz szerint Soproni Tamás megakadályozná, hogy a kormány rendbe tegye Terézváros legértékesebb, állami tulajdonban lévő területét, a Podmaniczky utcai rozsdaövezetet.

Nyílt levélben kérik számon Fekete-Győr Andrást

A momentumos Soproni Tamás a besúgót és korábban hivatali visszaélésért elítélt képviselőjelöltet is soraiban tudó csapatával kapcsolatban kérte számon a Momentum elnökét a Fidesz terézvárosi szervezete.

Jogszabályt sérthetett a DK a Terézvárosban

Terézváros önkormányzata felszólította a DK-t, hagyja abba a jogszabálysértést, tanúsítson önmérsékletet, távolítsa el plakátjait az Andrássy út kandelábereiről.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …