Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Mirjam napja

Címke: vád

212 cikk 1/22 oldal

Felmentették Tapie-t

Megalapozatlannak találták azt a vádat, mely szerint a francia államot bűnszövetkezetben károsították meg a Crédit Lyonnais hitelintézethez és az Adidas sportszergyártó céghez kötött ügyben.

Kezdődik a Human Operator Zrt. ügyének tárgyalása Szegeden

Ma kezdődik a Human Operator Zrt.-hez kapcsolódó bűnszervezet pere a Szegedi Törvényszéken, a céget vezető Czeglédy Csaba azonban eljárásjogi okok miatt nem lesz a bíróság elé álló vádlottak között.

Elengedte a rendőrség Michel Platinit

Szerda hajnalban elhagyta a francia rendőrség Korrupcióellenes Hivatalának épületét Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) korábbi elnöke, akit kedden hallgattak ki a 2022-es, végül Katarnak ítélt világbajnokság helyszínének kijelölése során felmerült korrupció és megvesztegetés gyanúja miatt zajló nyomozás részeként.

Videófelvétel bizonyítaná Teherán felelősségét?

Az amerikai haditengerészet közzétett egy repülőgépről készített videófelvételt, amelyen egy idegen őrnaszád megközelíti a japán tulajdonú Kokuka Courageous nevű szállítóhajót.
212 cikk 1/22 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.