A Galaxy A73 is 108 megapixeles kamerára válthat

A Samsung eddig csak csúcsmodelleknél használt 108 megapixeles fő szenzort, ez hamarosan változhat.

Forrás: ORIGO2021. 09. 26. 14:44
Samsung Galaxy A72 Forrás: ROOT NATION
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újra és újra bebizonyosodik, hogy a több megapixel önmagában nem garantál jobb képminőséget, marketing szempontjából azonban annál fontosabb. A Samsung eddig kizárólag a csúcsmobiljainál használt 108 megapixeles fő szenzort, a pletykák szerint ez hamarosan változik – olvasható az Origó cikkében.

Dél-koreai szóbeszédek alapján ugyanis a középkategóriát megcélzó Galaxy A73 már szintén 108 megapixeles fő kamerát kaphat.

Ez lenne az első alkalom, hogy a középkategóriában ilyet vet be a Samsung, feltehetően azért kerülne sor a lépésre, hogy a Xiaomi ellen jobban versenyezhessen a gyártó.

Konkrét szenzort ugyan nem említettek, de a tippek szerint a Redmi Note 10 Próban is megtalálható ISOCELL HM2 1/1,52 hüvelykes megoldásról lehet szó. Mivel a Galaxy A széria optikai képstabilizációval is erősít jövőre, ezért könnyen lehet, hogy a Galaxy A73 igazi slágermobil lesz.

Borítókép forrása: Root Nation

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.