Látványos változtatásokkal érkezhet az iPhone 14

Részben a rajtuk való munka miatt nem kaptak nagyobb fejlesztéseket az idei modellek – olvasható az Origo cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 09. 28. 8:31
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pár napja piacra került az iPhone 13 mobilcsalád, így szokásosnak megfelelően a bennfentesek máris megkezdték a jövő évi iPhone 14 modellekkel kapcsolatos pletykák szállítását.

Most a Bloombergnél dolgozó Mark Gurman állt elő friss információkkal, állítása szerint a 2022-es készülékek jelentős ráncfelvarrások lesznek a mobilcsalád életében,

részben az emiatt lekötött mérnöki kapacitások következtében bizonyultak minimális frissítéseknek az idei modellek.

Értesülései szerint az iPhone 14-esek leszámolnak az érintőkijelzőbe belógó szenzorszigettel, helyette csak egy kis furat lesz majd a paneljeikben, az androidos készülékekben már jó ideje használatos ez a megoldás. A mobilcsalád jövőre is négytagúnak ígérkezik, azonban a mini modelltől elbúcsúzik az Apple, helyette az iPhone 14, az új iPhone 14 Max, az iPhone 14 Pro, továbbá iPhone 14 Pro Max készülékekből állhat a repertoár.

Végül Gurman megerősítette, hogy az Apple továbbra is dolgozik az első kettéhajtható érintőkijelzős Iphone-on, azonban még évekre vagyunk a piacra kerülésétől.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Illusztráció. Fotó:Pexels

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.