Kiábrándító lett a népszerű gyártó nagy bejelentése

Pár országban egyéni színekben is rendelhető lesz a Galaxy Z Flip 3 – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 10. 24. 10:39
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Váratlan Galaxy Unpacked sajtóeseményt jelentett be pár napja a Samsung, a beharangozója szerint valamiféle testreszabási lehetőséget kívánt bemutatni, amellyel a készülékei jobban reflektálhatnak a vásárlóik egyéniségeire.

Sajnos egy Unpackedhez képest kiábrándítóra sikerült az esemény, a rajta bemutatott Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition különlegessége, hogy a vevők testre szabhatják a kettéhajtható mobiljuk megrendelésekor a külső borítás színeit, negyvenkilencféle színkombináció közül választhatnak. 

Ennek persze felára lesz, Európában konkrétan 100 euró, így a Bespoke Edition modellért 1149 eurót kell majd kifizetniük a vevőknek.

További furcsaság, hogy az óriási üzleti sikert aratott készülék különleges kiadása csak hét országban (Ausztrália, Dél-Korea, Egyesült Királyság, Franciaország, Kanada, Németország, USA) lesz rendelhető, és nem úgy tűnik, mintha lennének tervek az elérhetőségének kiterjesztésére.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Borítókép: Youtube/Képernyőkép

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.