Gigantikus táblagéppel érkezik az Apple

Előzetes értesülések szerint 2023 negyedik negyedévében érkezhet a 16 hüvelykes Apple iPad táblagép.

Forrás: Origo.hu2022. 10. 30. 10:41
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Galaxy Tab S8 Ultra a maga 14,6 hüvelykes kijelzőjével az utóbbi évek legnagyobb táblagépeinek egyike, hamarosan azonban ideális riválist kaphat, ha valaki óriási tabletben gondolkozna. Az Apple a jelentések szerint rálicitálna a Samsungra – olvasható az Origo cikkében.

A The Information úgy értesült, hogy egy 16 hüvelykes iPadet dobna piacra 2023 negyedik negyedévében az Apple. Ez a 14 hüvelykes iPad Prót kísérheti állítólag.

A szakértők szerint valószínű, hogy a 16 hüvelykes méret a legjobb, legdrágább tabletnek jár majd, és az is, hogy ennek a neve Ultra lesz – az utóbbi időben ezt adja a kínálat csúcsán lévő termékeinek nevéhez az Apple. 

 

Egyes pletykák szerint erre a hatalmas tabletre egy MacOS lite verziós rendszer is kerülhet akár, amit egy ideje állítólag tesztel már az Apple. Az ára azonban az eddigi trendek alapján az 1500 dollárt biztosan meghaladná.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)


 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.