Itt az eddigi legmegfizethetőbb okostelefon

6.52" hüvelykes kijelző, 8 MP-es kettős kamera és egy hatalmas, 5000 mAh-s akkumulátor, mindez 49.990 forintos áron.

Forrás: FEOL.HU2022. 10. 06. 17:34
Forrás: Redmi A1
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Redmi A1 hatalmas, 6,52” hüvelykes, 1600×720 pixel felbontású HD+ kijelzővel rendelkezik, amely nagyszerű képet ad videónézés és játék közben egyaránt. Tovább fokozza a felhasználói élményt, hogy a készülék szemkímélő sötét témát és éjszakai módot is kapott.

Fotó: Redmi A1

Nyolc MP-es főkamerával látták el, amelynek kiegészítő lencséjét kifejezetten portréfotózásra tervezték, az előlapon pedig egy 5 MP-es kamerát helyeztek el. Mind az előlapi, mind a hátoldali kamera változatos működési módokban használható, például portréfotózáshoz, rövid videók vagy time-lapse felvételek készítéséhez. Az okostelefonnak

nagy kapacitású, 5000 mAh-s akkumulátora van, amit egy 10 W-os töltővel lehet  feltölteni, hogy elegendő energiát szolgáltasson az egész napi használathoz.

A Redmi A1 telefon teljesítményéről a MediaTek Helio A22 processzor gondoskodik – ez biztosítja a számítási kapacitást az alkalmazások futtatásához, a nagy felbontású kijelző támogatásához, miközben takarékosan bánik a telefon erőforrásával. A telefon tárhelyét 1 TB-ra lehet bővíteni, így rengeteg hely szabadítható fel további adatok tárolására.

A Redmi A1 – olcsósága ellenére – szemrevaló külsőt is kapott. Alapvetően a Redmi Note termékcsalád megjelenését örökölte, így a Redmi A1 fekete és világoszöld színekben lesz elérhető, stílusos, lapos vázban. A hátoldal bőrszerű anyagát az egyszerű, minimalista, kissé ívelt szélei hangsúlyozzák ki. Ezen kevésbé látszik meg az ujjlenyomat, és jobban ellenáll a szennyeződéseknek is – olvasható a Fejér megyei hírportál, a FEOL cikkében.

Borítókép forrása: Redmi

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.