Egyesek szerint már gamerszívószál is kell a játékosoknak

20 dollárba kerül és többször is használható a Razer játékosoknak kitalált szívószála – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 03. 31. 12:36
szívószál
A kép illusztráció Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Razer már a múltban is előszeretettel rakta rá a logóját mindenféle háztartási termékre, és adta azt el gamereknek való eszközként. Mondhatnánk, hogy már a Razer sem a régi, feltehetően azonban csak még nagyobb figyelmet igyekeznek szerezni az olyan húzásokkal, mint az RGB-s, sorozatgyártásba kerülő okosmaszk vagy a sötétben villogó bankkártya. A következő furcsaság a Razertől a többször használható szívószál, amely 20 dollárba kerül.

A kép illusztráció
Fotó: Pexels

Van hozzá tok is, tisztítókefével. Maga a szívószál ételekhez biztonságos, rozsdamentes acélból készül, szilikon fej van rajta. Az egész összecsukható, így a mérete 100 mm és 230 mm között változik. Az újdonság pedig pont passzol a Razer saját márkás energiaitalaihoz, mert ilyen is létezik.

A szívószálat fel is lehet akasztani, hogy mindig kéznél legyen. A Razer szerint az ötlet a Go Green With Razer program keretében valósult meg, vagyis a környezetre igyekeznek felhívni a figyelmet, miközben a termék arra nem gyakorol nagy hatást.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: Pexels

Csak álmodhatnak a gamerek az új videokártyáról

Az asztali számítógépes GeForce RTX 3060 piacra dobása előtt felcsillant a remény az ág által is húzott gamerek számára, hogy valamikor a közeljövőben képesek lesznek végre videokártyát vásárolni. Az NVIDIA szerint a jövőben külön kívánja kiszolgálni a kriptobányászokat, így az RTX 3060-nal kezdve mesterségesen limitálni kezdi a nem nekik szánt termékei esetében a bányászat sebességét.

Két héttel a videokártya piacra dobását követően nem érkezett információ arról, hogy bárkinek is sikerült volna kikerülnie az implementált védelmet, azonban ennek sajnos nincs túl sok jelentősége. Mint mostanra bebizonyosodott, az NVIDIA kizárólag az Ethereum bányászatát korlátozta a videokártyában, így a többi kriptovaluta esetében kiváló választás a bányászok számára.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.