A The Mandalorian sztárjával készül egy videojátékadaptáció

A történet húsz évvel a modern civilizáció pusztulása után játszódik.

Forrás: MTI2021. 02. 11. 15:14
null
Pedro Pascallal készül a The Last of Us című videojátékadaptáció Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pedro Pascallal, a The Mandalorian című Star Wars-sorozat sztárjával készül a The Last of Us című videojátékadaptáció – számolt be róla a deadline.com.

Az HBO-sorozat alkotója a Csernobilt jegyző Craig Mazin és Neil Druckmann.

Pedro Pascallal készül a The Last of Us című videojátékadaptáció
Fotó: Flickr

A produkció a népszerű The Last of Us című játék nyomán születik. A történet húsz évvel a modern civilizáció pusztulása után játszódik. Joel (Pascal) a túlélők egyike, akit felbérelnek, hogy kicsempésszen egy 14 éves lányt (Bella Ramsey) a karanténzónából. Az egyszerűnek tűnő feladat brutális, gyötrelmes utazássá válik, amelynek során a két ember csak egymásra számíthat, ha túl akarja élni a megpróbáltatásokat. Joelt a múlt traumái üldözik a világjárvány sújtotta Amerikát átszelő úton, melyen védelmeznie kell a lányt, aki az emberiség utolsó reménye lehet.

A The Last Of Us kedvcsináló, első epizódját az orosz Kantyemir Balagov (Beanpole) rendezi.

Várni kell még a hihetetlenül népszerű Switch új verziójára

Ugyan a tavalyi évben látszólag a komplett játékvilág a Sony PlayStation 5 és a Microsoft Xbox Series konzolok körül forgott, mindeközben viszont a Nintendo csendben nevetett a markába, hiszen a Switch konzoljából a legtöbb kulcsfontosságú piacon több fogyott, mint PlayStationből vagy Xboxból.

A legújabb pénzügyi jelentésének nyilvánosságra hozása során Shuntaro Furukawa vezérigazgató szokás szerint megkapta a kérdést, hogy vannak-e hardveres tervei a Nintendónak az évre, elvégre már három éve szakadatlanul megy a pletyka az erősebb Switch érkezéséről.

Az üzletember nemrég még sablonszerűen azt válaszolta az érdeklődésre, hogy nincsenek tervek új konzol piacra dobására, azonban most puhított az álláspontján: a cég nem tervez egyhamar új Switchet bejelenteni.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.