Az okos hűtő mellett az okos ruhásszekrény az új trend

Az okos otthonok már jó ideje divatos hívószónak számítanak, de jó tudni, hogy ez nem egyszerűen, telefonnal le, felkapcsolható lámpákat és távolról vezérelhető fűtést jelent. Most már a hűtők, sőt a ruhásszekrények is okosodnak – írja az Origo.

Forrás: origo.hu2021. 05. 15. 13:42
null
Forrás: Origo
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az okos otthonok már jó ideje divatos hívószónak számítanak, de jó tudni, hogy ez nem egyszerűen, telefonnal le, felkapcsolható lámpákat és távolról vezérelhető fűtést jelent. Most már a hűtők, sőt a ruhásszekrények is okosodnak.

A Samsung Bespoke hűtőszekrények hazai bemutatásával a vállalat új termékkategóriát hoz el a háztartási berendezések piacára. Az konyhai készülékek mellett olyan otthoni szolgáltatások és IoT megoldások is érkeznek, amelyekkel a háztartás kényelmesebb, higiénikusabb és még inkább személyre szabott lehet. A Bespoke hűtők nem csak teljesítményükkel, hanem egyedi színvilágukkal is kitűnnek a konyhák átlagos berendezési tárgyai közül. Cserélhető ajtólapjukkal és egyedileg alakítható belső rekeszeikkel sokféleképpen használhatóak és a legtöbb helyiség berendezéséhez hozzáigazítható a megjelenésük.

Így, ha a felhasználók átrendeznék vagy átfestenék a lakást, esetleg költöznének, a hűtő könnyedén az új környezethez alakítható a panelek cseréjével, legyen szó másik árnyalatról, vagy akár új anyagról és megmunkálásról.

A hazai felhasználók az ajtók között hagyományos és modernebb, természetes hatású megoldások közül is választhatnak.

A kínálatban szerepel az üvegből készült Tiszta fekete és Tiszta fehér, a terrakotta Krém bézs és Krém égszínkék, valamint természetesen az időtálló, rozsdamentes acélborítású inox szín is. A panelek cseréjét a Samsung saját szakszervizei ingyenesen elvégzik, ehhez elég az elem megvásárlása után az ügyfélszolgálatnál bejelentést tenni.

A külső formavilág mellett a Bespoke modellek belső elrendezése is könnyedén átalakítható az olyan elemeknek köszönhetően, mint az átlagosnál szélesebb, többfunkciós Rack & Shelf tároló vagy a 2 Lépéses összehajtható polc, minden élelmiszernek megfelelő hely jut a hűtőben. A SpaceMax technológiának köszönhetően a hagyományosnál több hely áll rendelkezésre a hűtőszekrényben, miközben a mérete remekül illeszkedik a legtöbb konyhabútoréhoz.

A Bespoke AirDresser egy praktikus okos öltözőszekrény, amiben a ruhák tiszták és szárazak maradnak, a szagtalanító szűrőnek és a JetSteam gőzölős fertőtlenítőnek köszönhetően pedig minden reggel élmény lesz felvenni őket.

A felhasználók akár minden nap úgy viselhetik kedvenc öltönyüket vagy kabátjukat, mintha frissen érkezett volna a tisztítóból.

A Samsung alulfagyasztós Bespoke hűtői Magyarországon 2021. május 17-től lesznek elérhetők, 229.900 forintos ajánlott fogyasztói ártól. A külön megvásárolható panelek közül pedig 2021 szeptemberétől lehet majd válogatni. A Bespoke AirDresser várhatóan szeptemberben érkezik Magyarországra.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.