Biztonságos megoldásokkal készülnek a portálok a vásárlásra

A koronavírus-vészhelyzet nyomán bevezetett biztonsági intézkedések a Black Friday alatt is fokozottan érvényesek mind az Extreme Digital, mind az eMAG esetében – írja a haon.hu.

Forrás: MW2020. 11. 14. 9:09
null
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A két nagy online áruház kötelezővé tette minden reggel a dolgozóik számára a testhőmérséklet-mérést, az üzletekben orrot és szájat fedő védőeszköz viselnek, az üzletekben a biztonságos 1,5 méteres távolság megtartását a beengedés szabályozásával oldják meg.

Megelőzésként minden telephelyen és a raktárban naponta többször takarítanak, a raktárakban és a szállítási pontokon védőfelszerelésben és szigorú egészségügyi ellenőrzések alatt dolgoznak a munkatársaik.

Naponta végzett speciális fertőtlenítéssel – ezt egy kórházak fertőtlenítésével foglalkozó cég végzi – védik az árut, csomagokat és berendezéseket a kórokozóktól.

A futárszolgálatok velünk együtt a legszigorúbb intézkedéseket hozták a vásárlók és a csomagok védelmében, speciális terek és fertőtlenítési folyamatok használatával biztosítják a biztonságos csomagkezelést.

Az akut járványhelyzet miatt az Extreme Digital és az eMAG egyaránt a készpénz mellőzését, az online fizetés használatát javasolja, hogy a futárral, eladóval való érintkezést minimálisra lehessen csökkenteni.

Kapóra jön a cégeknek, hogy már ősszel elkezdték saját üzemeltetésű easybox csomagautomata-hálózatuk telepítését.

Tanácsokért a biztonságos online vásárláshoz kattintson IDE!

Ilyen karácsonyi költekezésre számíthatunk idén

Az Árukereső.hu és a GKI Digital immár hatodik éve készít közös karácsonyi kutatást, amely az ünnepi időszakra való felkészülésről, az ajándékvásárlási tervekről kérdezi meg az internetező felnőtt lakosságot.

A koronavírus miatt idén szűkül az ajándékozottak köre

A járvány egyik legnyilvánvalóbb hatásaként 2020-ban kevesebb embernek tervezünk ajándékot adni karácsony alkalmából. A tágabb rokonság, ismerősök, munkatársak esetében az ajándékozás elmaradását a földrajzi távolsággal és a járvány második hullámával indokolták, mivel nem biztosak abban, hogy az ünnepek során személyesen is tudnak majd találkozni.

Emiatt míg tavaly átlagosan nyolc ember részére készültünk kisebb-nagyobb meglepetéssel, idén csupán a legszűkebb családra és a közeli barátokra, vagyis öt-hat főre korlátozódik ez a lista.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.