Egy héten belül jön a kereszt formájú mobil, az LG Wing

A szokatlan kialakítás számos helyzetben jól jöhet.

Forrás: origo.hu2020. 09. 09. 17:13
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már nem sokáig marad minden idők egyik legrosszabbul őrzött titka a formabontó LG Wing okostelefon. A készülék kettő darab érintőkijelzővel rendelkezik, összecsukott állapotban egy normál mobilnak tűnik, széthajtott állapotban viszont leginkább egy keresztre vagy T-betűre emlékeztet.

A szokatlan kialakítás számos helyzetben jól jöhet, például lehetővé teheti egyszerre több alkalmazás használatát, vagy éppen az appok specifikusan kiaknázhatják a benne rejlő lehetőségeket a jobb felhasználói élmény nyújtása érdekében.

A mostanra már több rövid videón is kiszivárgott (vagy inkább figyelemfelkeltési célból szándékosan kiszivárogtatott) készülék hamarosan hivatalossá válik, az LG szeptember 14-én fogja bemutatni.

Emellett a Wing nevet is megerősítette a vállalat, eddig a többség azt feltételezte, hogy ez csak a telefon kódneve.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.