Ellenáll ütésnek, esésnek, víznek és sárnak ez az új tablet

A legnagyobb kihívást jelentő munkáknál, extrém körülmények között is használható az új Samsung tablet.

Forrás: MW2020. 10. 23. 9:58
null
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nehéz terepre tervezték

A Galaxy Tab Active3 MIL-STD-810H tanúsítvánnyal rendelkezik, így akár a legnagyobb kihívást jelentő munkáknál, extrém körülmények között is megállja a helyét. A tablet a továbbfejlesztett ütésállóságnak köszönhetően akár 1,5 méteres esésnek is ellenáll, az egyedi, gyári védőburkolatnak és az IP68-as por- és vízállóságnak köszönhetően pedig a kiszámíthatatlan kültéri viszonyok esetén is kiválóan alkalmazható.

A tablet nagy teljesítményű Exynos 9810 processzorral, 4 GB memóriával és akár 128 GB belső tárhellyel érkezik, így megfelel a mai digitális üzleti lét igényeinek, a MIMO-val ellátott Wi-Fi 6 pedig szupergyors kapcsolatot biztosít a nagyobb adatátviteli sebesség érdekében.

Hosszú élettartamú, cserélhető 5050 mAh kapacitású akkumulátora támogatja az USB és a POGO csatlakozókon keresztüli gyorstöltést, így a felhasználók tovább használhatják az eszközt a konnektortól távol is. Az olyan vállalkozások esetében pedig, ahol a tabletet csak egy adott, fix helyen működtetik, a Tab Active3 az „Akkumulátor nélküli üzemmóddal” lehetővé teszi, hogy a készüléket akkumulátor nélkül használják.

A készüléken elérhető a Samsung Dex, amely lehetővé teszi az osztott képernyős megjelenítést, így gördülékenyebb lehet a munka az irodában és terepen egyaránt.

Az új Galaxy Tab Active3 Magyarországon október végétől érhető el 199.990 forintos áron.

A home office-tól függ a mobilok iránti kereslet

Érkeznek a webáruházak jelentései a novemberi akciózások fő termékeiről, az aktuális fogyasztási szokások bemutatásával a várhatóan lendületes black friday vásárlásokra hangolnak. Az eMAG-gal tavaly összefonódott Extreme Digital a mobiltelefonok keresletét mérte fel.

Bár a koronavírus-járvány első két hónapjában harmadával csökkent, a nyári hónapokban az áruházi értékesítés megerősödésével helyreállt az okostelefonok szokásos forgalma – közölte a piacvezető Extreme Digital, ahol október végéig az eladások közel felét a 6–6,5 colos érintőképernyővel szerelt készülékek miatt bonyolítják, míg a telefonok harmada az ennél is nagyobb, 6,5–7 colos modellekből kerül ki.

Korábbi cikkünket ITT olvashatja tovább.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.