Extra divatos vezeték nélküli mobiltöltőt dobtak piacra + videó

Ezzel az újfajta eszközzel szinte lebegni látszik az asztal lapja felett az okostelefon – írja az Origo.

Forrás: origo.hu2021. 04. 28. 16:14
null
Ez a telefontöltő valóban extra trendi Forrás: Youtube (képernyőfotó)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb érdekes termékkel állt a elő az Apple eszközeihez divatos kiegészítőket tervező Twelve South. A Forté Twelve South MagSafe egyben asztali tartókar és vezeték nélküli töltő az iPhone 12 mobilokhoz. A fő érdekességét a mágneses rögzítési módszere adja, egyszerűen csak rá kell helyezni a megfelelő pozícióban az okostelefont, nem használ mechanikai jellegű befogatást.

A vezeték nélküli töltésen túlmenően a kiegészítő telefontartó karként is funkcionál, fekvő és álló kijelzőtájolással is képes megtartani az okostelefonokat, ami többféle élethelyzetben is kapóra jöhet.

Ez a telefontöltő valóban extra trendi
Fotó: Youtube (képernyőfotó)

Döntési funkcióval is rendelkezik, így bizonyos mértékben állítható, hogy merre nézzen a rajta lévő mobil kijelzője.

A Forté Twelve South MagSafe első körben csak az Apple fizikai üzleteiben és webshopjában vált elérhetővé, az Egyesült Államokban 40 dollárt, azaz nettó 12 ezer forintot kérnek érte.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Megbüntették az Apple-t, mert nem ad töltőt a mobiljaihoz

A brazil fogyasztóvédelmi hatóság 2 millió dollárra büntette az Apple-t, amiért az nem ad töltőt az iPhone 12 okostelefonjaihoz. Az összeg nem túl érezhető az Apple számára, annak árbevétele az idei első negyedévben 111,4 milliárd dollár volt. A Procon-SP szerint az Apple félrevezető reklámokat alkalmaz, töltőt nélkül árulja a készülékeket, tisztességtelen feltételekkel – olvasható az Origo korábbi cikkében, melynek további része IDE kattintva érhető el.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.