Ez a gamermobil 5 perc alatt 50 százalékra tölti az akkumulátorát

A ROG Phone 5 elé vág a RedMagic 6 gamermobil, és elképesztő töltési sebességet kínál majd – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 02. 25. 10:07
null
Kézben az eszköz Forrás: YouTube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nubia március 4-én mutatja be a Red Magic 6 gamermobil készüléket: sima és Pro modell is lesz. Utóbbiról a gyártó elárulta, hogy 120 wattos gyorstöltésre lesz képes, ráadásul ehhez rendes töltő is lesz a dobozban, így azt nem kell külön csomagolásban, felárért, külön kiszállítással megvenni. Ezzel a töltővel a Red Magic 6 Pro nulláról 50 százalékra 5 perc alatt tölti majd fel az akkumulátorát.

A Nubia szerint probléma, hogy a gyártók többsége vagy nem ad töltőt a mobilokhoz vagy pedig lassú töltő ad. A Nubia viszont egy GaN-töltőt mellékel. Az ilyen adapter nem csak kisebb és könnyebb a szokásosnál, de sokkal hatékonyabb is.

Kézben az eszköz
Fotó: YouTube

A gyártó hangsúlyozta, hogy gondoskodtak a túlmelegedés elkerüléséről, a gyorstöltést grafitrétegek támogatják, és különleges megoldások segítik a keletkező hő elosztását is. Emellett az akkumulátor tokozását megerősítették, így akkor sem történik baleset, ha meghibásodik az energiaforrás.

A Nubia ráadásul megelőzi az ASUS-t, ugyanis miután kiderült, hogy a ROG Phone 5 gamermobil március 10-én jön, a Nubia bejelentette, hogy március 4-én mutatja be a rivális Red Magic 6 szériát.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Száz eurónál kezdődik a finn mobilgyártó új okostelefonja

Bemutatta az idei várhatóan legolcsóbb okostelefonját a HMD Global, a Nokia 1.4 ajánlott kezdőára száz euró, avagy 35 ezer forint. Memória és háttértár tekintetében három modell lesz belőle, a fenti összeg a legolcsóbb 1+16 GB konfigurációra vonatkozik, de ismeretlen felárakért 2+32 GB és 3+64 GB verziókban is kapható lesz a készülék. Sejthetően aki jót akar magának, annak érdemes tartózkodnia a legolcsóbb variáns beszerzésétől – olvasható az Origo cikkében.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.