Ez a Gorilla még akkor sem jön zavarba, ha pofára esik

A Gorilla Glass legújabb verziója egészen elképesztő eredményeket produkál a versenytársakhoz képest.

Forrás: origo.hu2020. 08. 26. 19:19
null
Forrás: YouTube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem sikerült betörni Note 20 Ultra kijelzőjét a kíméletlen teszten.

Néhány héttel ezelőtt bemutatkozott a főként mobilok és tabletek védelmére használt, legújabb generációs Gorilla Glass védőüveg. A Victus névre hallgató modellt a megszokottnál sokkal nagyobb előrelépésnek titulálta a gyártója, azonban a puding próbája persze az evés, hangzatos ígéretekkel tele van a padlás.

A PhoneBuff YouTube-csatorna házigazdája életszagú, de kontrollált körülmények között letesztelte a Victust, a beágyazott videójában az elöl-hátul ezzel szerelt Galaxy Note 20 Ultrát hasonlította össze az iPhone 11 Pro Maxszal. Szokás szerint négy tesztet hajtott végre: az előlapra, hátlapra és sarokra ejtések egy méterről történnek betonra, majd befejezésként előlappal lefelé, közel másfél méterről tízszer fém felületre ejti a készülékeket.

A hátlapra ejtés során a Note 20 védőüvege csak a kamerasziget környékén repedt meg, míg az iPhone üvege csúnyán összetört. A sarokra ejtést mindkét telefon megúszta pár karccal.

A nagy szenzáció ezután következett: az iPhone kijelzővédő üvege már az egyméteres becsapódáskor összetört, míg a Note 20-én csak pár kisebb karc keletkezett, ráadásul ezt a teljesítményt trendszerűen képes volt hozni mind a tíz későbbi, közel másfél méteres eséskor is a Victus.

Tizenegy komoly arcra esés sem volt elég a Note 20 Ultra kijelzőjének a betöréséhez.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.