Ez a világ legkönnyebb 14 hüvelykes üzleti laptopja

Különleges és trendi laptop lett az üzleti felhasználásra szánt HP EliteBook 840 Aero G8.

Forrás: origo.hu2021. 01. 15. 9:30
null
Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A HP sok egyéb laptop mellett az üzleti felhasználásra szánt EliteBook 840 Aero G8 notebookját is bemutatta az idei CES-en. A gyártó szerint ez a laptop azért nagyon különleges, mert a világ legkönnyebb 14 hüvelykes üzleti laptopjáról van szó – írja az Origo.

Mindössze 1,13 kilogrammos, mégis tizenegyedik-generációs Intel Core i5 vagy Core i7 chip fér bele, opcionálisan vPro modell. Ehhez akár 64 GB RAM és 2 TB-os NVMe SSD is társítható. Három féle full HD-s IPS-panellel kérhető a gép, ezek 400, 250 és 1000 nit fényerővel rendelkeznek. A második érintős, alacsony fogyasztású, a harmadik Sure View Reflect szűrővel rendelkezik, hogy mások ne lássák a felhasználón kívül a kijelzőt.

Fotó: Flickr

A PC Wi-Fi 6-tal és Bluetooth 5.0-val is el lett látva, továbbá 5G-modemmel is kérhető. Portból két Thunderbolt 4, két USB 3.1, kártyaolvasó és jackcsatlakozó is akad. Az akku 3-cellás és 53 Wh-s. A laptop márciusban jelenik meg, de az árát csak később hozzák nyilvánosságra.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják!

Bejelentette a koreai mobilgyártó a legújabb csúcstelefonjait

A Samsung bejelentette a legújabb csúcsmodelljeit a Galaxy S21-es széria készülékeit. Mint azt már korábban tudni lehetett, valójában három modellről van szó, amelyek a Galaxy S21, a Galaxy S21+, valamint a Galaxy S21 Ultra néven kerülnek forgalomba. A készülékek specifikációi – ahogy az már lenni szokott – már régóta közszájon forogtak, és a bejelentést nézve úgy tűnik, nem is nagyon tévedtek ezek a szájak. De nézzük szép sorjában. És most kezdjük a végéről, mert igazából úgyis ez az, ami a legtöbb embert érdekli – olvasható az Origo cikkében.

Modellek, árazás

Mint azt már mindenki sejti, a Samsung Galaxy S21-es széria semelyik modellje nem lesz meglepően olcsó darab.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.