Ezeket a nagy újdonságokat mutatja be hamarosan a koreai techóriás

Elindult a sorozatgyártás, rövidesen jön a Galaxy Buds 2, a Galaxy Z Fold 3, a Galaxy Z Flip 3, a Galaxy Watch 4, a Galaxy Watch Active 4 és a Galaxy S21 FE – olvasható az Origo cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 06. 25. 11:46
null
A kép illusztráció Forrás: FLICKR
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyre több szivárogtató jelezte az utóbbi napokban, hogy a Samsung elindította a legújabb összehajtható mobiljainak a sorozatgyártását. Roland Quandt informátorai azonban azt állítják, hogy nem csak a Galaxy Z Fold 3 és a Galaxy Z Flip 3 tömeges termelése indult el.

Quandt szerint már nagy mennyiségben gyártják a Galaxy Buds 2 vezeték nélküli fülhallgatót, a Galaxy Watch 4 és Galaxy Watch Active 4 okosórákat, továbbá a Galaxy 21 FE okostelefont is.

A kép illusztráció
Fotó: FLICKR

A Galaxy S21 FE állítólag korlátozott mennyiségben készül, és bár nem vágják kukába a tervezett slágermodellt, de a gyártását átmenetileg leállítják.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.