Egy hangszóró, ami a vállainkon érzi magát otthonosan

Alapvetően az otthoni munkavégzéshez találták ki a szokatlan Sony SRS-NB10 hangszórót – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 07. 13. 12:19
null
Az ominózus kütyü Forrás: YouTube/Képernyőfotó
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Sony gyakran dob piacra furcsa terméket, az új SRS-NB10 is ilyen. Ez egy nyakban, vállakon hordható hangszóró. A gyártó alapvetően az otthoni munkavégzéshez javasolja a terméket, mivel távmunkában gyakran kell fejhallgatót és mikrofont használni a meetingekhez.

Ez fárasztó lehet, és ilyen esetekben egyesek számára előnyösebb lehet a vállon hordható hangszóró, ami Bluetooth-on keresztül működik, fölfelé sugározza a hangot, továbbá beamformingos mikrofonokkal rendelkezik. Állítólag kényelmes viselet, továbbá beépített némítógombja is van.

Az ominózus kütyü
Fotó: YouTube/Képernyőfotó

A gyártó szerint az üzemidő egy töltéssel 20 óra, vagyis a munkavégzés mellett a szórakozást is ki tudja szolgálni az USB-C-n tölthető termék, ami egyszerre két eszközhöz képes csatlakozni, valamint IPX4-es fröccsenésállósággal rendelkezik. Szeptemberben, 150 dollárért lesz elérhető.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: YouTube/Képernyőfotó

Okos hangszóró, ami a strandon sem mond csődöt

Az amerikai Sonos egyike azon hangeszközökkel foglalkozó vállalatoknak, amelyek a hangzás mellett nagy hangsúlyt fordítanak a különféle extra, kapcsolódó szolgáltatásokra is. A cég így egyik első számú támogatója a különféle smart technológiáknak, amikkel értelemszerűen ellátják termékeiket, hogy azok így tegyenek szert előnyre a vetélytársaikkal szemben az öldöklő piaci küzdelemben. A Sonos a közelmúltban a manapság igen-igen népszerűnek számító hordozható hangszóró szegmensében jelentkezett egy ilyen modellel. Ez a Roam, amelyet tehát kitömtek rengeteg extrával, mi pedig megnéztük, hogy van ezeknek bármi értelme, illetve persze, hogy hogyan szól a termék – olvasható az Origo cikkében.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.