Itt az első 165 Hz-es kijelzőjű gamer mobil

Akár 18 GB memóriával is elérhető lesz a Red Magic 6 Pro.

Forrás: origo.hu2021. 03. 08. 15:41
null
A telefonon megkeresett azt hiszi, egy kutatásban segít, valójában egy erőszakos kampány áldozata. Forrás: Pixabay
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Tencenttel együttműködésben a Nubia bejelentette minden idők papíron legjobbnak tűnő gamer okostelefonjait. A Kínában már előrendelhető Red Magic 6 és Red Magic 6 Pro modellekben több világelső megoldás is debütált, a legfeltűnőbb attrakcióval kezdve a 6,8 hüvelykes és 1080×2400 pixeles AMOLED érintőkijelzőjük 165 Hz képfrissítési sebességet kínál. Emellett az érintési mintavételezéskor sem kutya a paneljük: egyujjas használatkor 500 Hz, többujjas használatkor pedig 360 Hz a tempója – írja az Origo.

Az elvárhatónak megfelelően a mobilokat Qualcomm Snapdragon 888 hajtja, a folyamatosan jó teljesítményről pedig termoelektormos hűtés gondoskodik, hűtőventilátorral megtámogatva. Az utóbbi a Red Magic 6 esetében maximum 15 ezres, míg a Red Magic 6 Próban legfeljebb 20 ezres fordulatszámon működik, a nagy sebességre a kis méretű lapátok miatt van szükség.

A Tencenttel együttműködésben a Nubia bejelentette minden idők papíron legjobbnak tűnő gamer okostelefonjait
Fotó: Pixabay

További különbség a két mobil között, hogy az előbbi 5050 mAh-es akkuja 66 wattos, míg az utóbbi 4500 milliamperes telepe 120 wattos gyorstöltést támogat; a Prót állítólag 5 perc alatt fel lehet tölteni nulláról 50 százalékra. Végül érdekes, hogy sima kiadás maximum 12 GB rendszermemóriával, míg a Pro változat akár 18 GB-tal is kérhető lesz.

A játék közben mutatóujjakkal üzemeltethető, kapacitív ravaszgombokkal ellátott okostelefonok 8 MP-es előlapi kamerát és 64+8+2 MP-es hátlapi kamerarendszert kaptak, az ujjlenyomat-olvasójuk a kijelzőjük alatt található, rendelkeznek audio Jack hangkimenettel, a nem bővíthető háttértáruk pedig modelltől függően 128 vagy 256 gigabájt.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják!

A borítókép illusztráció

Meglehetősen bizarr a legújabb internetes találmány

Jack Dorsey a neten árulja a világ első tweetjének digitális reprezentációját.

A napokban valószínűleg sokan megismerkednek a legújabb internetes innovációval, a blokkláncra épülő NFT-vel. Ez a Non-Fungible Tokens rövidítése, ami a legfrappánsabban talán mással nem helyettesíthető jelölőeszközöknek fordítható. Az elgondolás lényege, hogy a rendszerrel nyilvánosan megtekinthető, utólag nem törölhető és megváltoztatható, másokra átruházható digitális objektumok hozhatóak létre.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.