Javítja a Galaxy S21 szaggató kameráját a gyártó

A júniusi biztonsági frissítésekkel egybecsomagolva érkezik a patch – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 06. 03. 13:44
null
A Samsung kamerája Forrás: YouTube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Néhány héttel ezelőtt különösen bosszantó problémát kezdtek tapasztalni a Galaxy S21 csúcsmobilok tulajdonosai, időnként erősen akadozni kezdett a gyári kameraszoftver működése. Ez bármilyen mobil esetén irritáló a fotózkodni próbálók számára, a csúcshardverekkel szerelt készülékek esetében pedig érthető, ha különösen gyorsan felszökken tőle a vérnyomásuk.

A Samsung kamerája
Fotó: YouTube

Szerencsére a probléma híre gyorsan eljutott a Samsunghoz, a dél-koreai ügyfélszolgálata pedig megerősítette, hogy sikerült javítani a hibát. A magyarázat szerint a gond akkor állt elő, mikor vagy nagyon lecsökkent a szabad rendszermemória mennyisége, vagy valamiért nem álltak rendelkezésre a szükséges számítási erőforrások.

A javítást abban a rendszerfrissítésben juttatja el a Galaxy S21-esekre a gyártó, amelyek a 2021. júniusi androidos biztonsági frissítéseket is elhozzák, így a felhasználók nagyon hamarosan számíthatnak a megérkezésére. A hibát tapasztalók addig is megpróbálhatják újraindítani a készülékeiket, a bug jellegéből fakadóan elképzelhető, hogy ez átmeneti megoldásnak bizonyulhat.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: YouTube

Csillagászati adót róttak a Samsung-elnök örököseire

Tizenkétezer milliárd von, azaz 10,8 milliárd dollár örökösödési adó megfizetésére kötelezte a dél-koreai adóhivatal a Samsung Electronics tavaly októberben elhunyt elnöke, Li Kun Hi örököseit, akik ki is fogják fizetni az összeget, mégpedig öt év alatt, hat részletben – jelentette be ma a család. – Állampolgári kötelességünk és felelősségünk, hogy megfizessünk minden adót – közölték. A kirótt adó összege mind Dél-Koreában, mind világszerte a legnagyobbak közé tartozik.

Li 1987-től 2008-ig és 2010-től 2020-ig tevékenykedett a Samsung csoport elnökeként, és neki köszönhető, hogy a Samsung a világ legnagyobb okostelefon-, televízió- és memóriachip-gyártójává alakult.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.