Kiderült, mekkora akkumulátort kapnak a legújabb csúcsmobilok

A 3C már hitelesítette is a Samsung következő évi csúcsmobiljainak az akkumulátorait.

Forrás: origo.hu2020. 09. 08. 11:24
null
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Samsung a feltételezések szerint az évszámokhoz igazodik a csúcsmobiljainak az elnevezésével, így jövőre a Galaxy S21 sorozat érkezik.

Erről már hallottunk egy-két dolgot, most viszont a 3C hitelesítette azokat az akkumulátorokat, amelyek a Galaxy S21 és a Galaxy S21+ készülékekbe kerülnek bele.

Fotó: Pexels

A modellszámok nem hazudnak, egyértelműen a következő Galaxy S okostelefonokhoz tartoznak az energiaforrások. Ezek alapján a két készülékbe 3880 és 4660 mAh-s akkumulátort építenek.

Meglepő módon az energiaforrásokat nem a Samsung gyártja, hanem az ismert kínai Ningde Amperex Technology Limited.

Az akkuk tanúsítványait szeptember 3-án adta ki a 3C. Érdekesség, hogy pletykálnak még egy Ultra modellről is, ami ezúttal állítólag még S Tollat is kaphat.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.