Már tesztelik a távol-keleti chipgyártó legújabb lapkáját

A harmadik negyedévben érkező csúcsmobilokba építhetik bele, a Honor is használja majd állítólag.

Forrás: ORIGO.HU2021. 05. 02. 14:04
null
Már tesztelik a Snapdragon 888 Plus lapkát. Forrás: QUALCOMM
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mióta a Honor önálló cégként működik, és minden köteléket megszakított a Huawei-jel, azóta a Qualcommal is újra együtt dolgozhat. Azt már a gyártó maga is megerősítette, hogy építenek majd a vállalat lapkáira, és egy ideje nyílt titok, hogy a Honor 50 Pro+ csúcsmobilba Snapdragon 888 kerül – olvasható az Origo cikkében.

Már tesztelik a Snapdragon 888 Plus lapkát.
Fotó: QUALCOMM

Digital Chat Station forrásai szerint azonban a Honor már arra is készül, hogy a Qualcomm frissített csúcslapkájára építsen új mobilt. Állítólag a gyártók már tesztelik is a Snapdragon 888 chipet, és a harmadik negyedévben adják majd ki az erre építő okostelefonjaikat.

A Plus verzió az elmúlt éveknek megfelelően némi extra teljesítményt ígér majd a normál változathoz képest. Addig is a Honor az 50-es szériáját májusban mutatja majd be, és feltámad a Magic széria is. A cég azt állítja, jobb készülékeket hoz majd, mint a Huawei P és Mate szériák. Az viszont továbbra is nagy kérdés, hogy Európában ezek mikor lesznek kaphatóak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.