Még a Mi 11 Ultránál is drágább lehet a Mi Mix 4

Bár a Xiaomi jégre tette a Mi Mix sorozatát, folyamatosak a pletykák a mobilszéria visszatéréséről.

Forrás: origo.hu2021. 06. 22. 13:04
null
Jön a Mi Mix 4, de még a Mi 11 Ultránál is drágább lesz Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár a Xiaomi jégre tette a Mi Mix sorozatát, folyamatosak a pletykák a mobilszéria visszatéréséről. Egyre több szó-beszéd van például a Mi Mix 4 érkezéséről, Kínából eredő jelentések szerint pedig nem csak, hogy jön a Mi Mix 4, de még a Mi 11 Ultránál is drágább lesz.

A MyDrivers úgy értesült, hogy a Mi Mi x 4 kijelző alatti szelfikamerát kap, a kijelző kávája pedig minden oldalon nagyon vékony lesz, gyakorlatilag az egész előlap egy képernyő. Régóta törekszenek erre az androidos gyártók, annak ellenére is, hogy egyre többen panaszkodnak használati nehézségekre, még a tenyérre és oldalról belógó ujjakra figyelő algoritmusok mellett is.

Jön a Mi Mix 4, de még a Mi 11 Ultránál is drágább lesz
Fotó: Flickr

A Mi Mix 4 kijelzője állítólag full HD+ felbontású lesz, alá Qualcomm Snapdragon 888 chip és 4500 mAh-s akkumulátor kerülhet, utóbbi 120 wattos gyorstöltést támogat majd.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Lekerült a tiltólistáról a népszerű kínai telefongyártó

A Honor végre hivatalosan is bejelentette a Honor 50-es sorozathoz tartozó legújabb okostelefonjait, és ezzel párhuzamosan a népszerű kínai telefongyártó hivatalosan is megerősítette azt, amire világszerte nagyon sokan vártak: az új készülékek már használhatják majd a Google szolgáltatásait, így teljes értékű Androiddal jelennek majd meg.

A vállalat közölte, hogy az innentől kezdve megjelenő készülékei átesnek majd a Google biztonsági vizsgálatain, és így a megfelelő licencek birtokba vehetők, aminek köszönhetően az Androiddal kompatibilis eszközökön ott lehet a GMS, vagyis a Google Mobile Services.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.