Megzavarta a nagyvállalat Android 11-es mobiljait az Újév

A One UI 3.0 felületű Samsung mobilok 2021 kezdete óta képtelenek megjeleníteni az üzemidővel kapcsolatos statisztikákat – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 01. 04. 10:49
null
Forrás: Youtube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Samsung rengeteg 2020-as és 2019-es csúcsmobilját frissítette mostanra Android 11 rendszerre (és így One UI 3.0 felületre), azonban az új év kellemetlen meglepetést hozott az ezeket használó emberek számára. Egy apróbb szoftverhiba formájában.

A GalaxyClub jelentése szerint ahogy beköszöntött 2021, a One UI 3.0 felületű Samsung mobilok többé nem voltak képesek megjeleníteni az üzemidővel és töltöttséggel kapcsolatos statisztikákat. Ezek ugyanis teljesen üresek 2021 kezdete óta. Többek között a Galaxy S20 és a Galaxy Note 20 modellek is érintettek.

A Samsung Galaxy Note 20 hátlapi kamerája Fotó: Youtube

Az üres menükre panaszkodó felhasználók azt mondják, legfeljebb egy-két alapvető adatot ír ki számukra az Android 11 rendszer, például azt, hogy várhatóan mikor merül le a készülék. Minden más fontosabb rész, menü és statisztika teljesen üres.

Egyelőre nem tudni, hogy mi okozza a hibát, ami szerencsére nem sok mindent befolyásol, inkább csak furcsa kellemetlenség.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

A Samsung megalkotta az okosórát, ami már szinte mindent tud

Alapvetően az érdekelt minket, hogy megtörik-e a lendület, csak másolásra futja-e már a kreativitásból minimális változtatásokkal, illetve persze, hogy mennyire felhasználóbarát maga a készülék. A termék a szokásoknak megfelelően két méretben létezik, amelyből nálunk a nagyobb, 45 mm-es átmérőjű darab járt.

Bár már vannak nagyon futurisztikus okos órák is, a Samsung a Galaxy Watch szériánál mindig is a konzervatív formatervezési irányzatot részesítette előnyben, és ezen 2020-ban sem változtattak. A termék ennek köszönhetően első pillantásra teljesen úgy néz ki, mint egy hagyományos kronométer, ami szerintünk jó döntés volt. Bőr szíj jár mellé, amely kellően elegáns, felnőttes, és természetesen egyszerűen cserélhető, ha arra lenne szükség.

A Galaxy Watch korábbi változatait érték kritikák a készülékház viszonylagos vastagsága miatt, de ezen mostanra sikerült faragni valamelyest. Ennek köszönhetően csak alig több, mint egy centiméter magas (11,1 mm), amihez 45 mm-es szélesség, és 46,2 mm-es hosszúság, valamint 53,8 grammos súly társul. Mindez pedig azt jelenti, hogy kényelmesen viselhető, a vékonyabb csúklóval élő emberek azonban inkább a kisebb modellt válasszák.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.