Melegen tartja a csirkeszárnyat a gyorsétterem gamer PC-je

A Bud Light után újabb márka próbálja elkápráztatni a játékosokat – írja az Origo.

Forrás: origo.hu2020. 12. 23. 19:29
gyorsétterem
A formavilág a csirkés vödör formáját igyekszik visszaadni Forrás: YouTube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyre több közismert márka kívánja specifikusan megszólítani a játékosokat, a Bud Light italokat hűteni képes játékkonzolja után a KFC most előállt a rivális megoldással. A gyorsétteremlánc kifejezetten apró KFConsole gépének nagy érdekessége, hogy a processzor és a videokártya által termelt hőt hasznosítva melegen tartja a felső kamrájába tett csirkeszárnyakat és csirkemelleket.

A Cooler Master segítségével megtervezett gép pontos specifikációit sajnos nem tisztázta a vállalat, azonban hardveresen sokkal komolyabb a sörmárka házon belül készített megoldásánál. Az alapját egy felső kategóriás Intel NUC 9 Extreme Compute Element adja, azaz valamelyik kilencedik generációs Core i5 / i7 / i9 processzor dolgozik benne.

A formavilág a csirkésvödör külalakját igyekszik visszaadni
Fotó: YouTube

A KFConsole webhelyének tanúsága szerint a komoly központi egységet mini formatervű Asus GeForce RTX 2070 videokártya egészíti ki, háttértárból pedig két Seagate SSD jóvoltából összesen 2 TB áll rendelkezésre.

Ugyan a KFC konzolnak nevezi a terméket, de technikailag egy gamer számítógépről van szó, méghozzá nem is akármilyenről.

A Bud Light szintén konzolnak titulált számítógépéből egy jótékonysági árverés keretében egyetlen darab került piacra, azonban a jelek szerint a KFConsole még ha erősen limitált darabszámban is, de valóban elérhetővé válik majd az érdeklődők számára. Egyelőre nem tudni, mikortól és mennyiért lesz megrendelhető.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Meglepő üzenet érkezett a népszerű gyorsétteremlánctól

A Burger King mai Twitter-bejegyzésében olvasható egy üzenet, amelyben arra buzdítja az embereket, hogy rendeljenek minél többen gyorsételt az egyik legnagyobb riválisától, a McDonald’s-tól! – írja a mindmegette.hu.

„Soha nem gondoltuk volna, hogy valaha ilyet kérünk tőletek. Mint ahogy azt sem, hogy arra kérünk mindenkit: rendeljetek minél többet a KFC-ből, a Subwayből (…) vagy bármelyik étterem- vagy étteremlánctestvérünknél, legyen az gyors vagy hagyományos típusú”

– szól a brit Burger Kingtől érkezett üzenet. A gyorsétteremlánc meglepő húzásával arra hívja fel az emberek figyelmét: a koronavírus-járvány okozta válság a vendéglátóipart sújtja legkeményebben, aminek következtében rengeteg ember került utcára, és ez az Egyesült Királyságban csütörtöktől érvénybe lépő kijárási korlátozás miatt tovább fokozódhat.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.