Nagyot szólhat az amerikai techóriás új okostelefonja

Már az 5G mobilhálózatokat is támogathatja a készülék – olvasható az Origo cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 06. 26. 19:15
null
Iphone SE (2020) Forrás: YOUTUBE (KÉPERNYŐKÉP)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Érdekes hírrel szolgált a mindig jól értesült Ming-Chi Kuo, a piacelemző szerint az Apple jövőre a megfizethetőbb mobilok piacán is komoly támadást készül indítani az androidos gyártók ellen. Értesülései szerint a harmadik generációs iPhone SE a 2022-es év első felében kerülhet majd piacra, a legnagyobb dobását pedig az 5G-s mobilhálózatok támogatása jelentheti.

Iphone SE (2020)
Fotó: YOUTUBE (KÉPERNYŐKÉP)

Forrásai szerint az okostelefon kinézetre rendkívül hasonlíthat a tavaly piacra dobott modellhez, azaz maradhat az 5„ alatti kijelzőnél, továbbá a mai szemmel óriásinak titulálható kávák használatánál. Az 5G támogatásán túl az egyetlen fontos további fejlesztését az erősebb rendszerlapka jelentheti, ennek a hardvernek a cseréje már csak azért is érthető, mert a jelenlegi készülékben dolgozó Apple A13 Bionic még nem támogatja a legújabb mobilhálózatokat.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.