Nem lesz zökkenőmentes a következő operációs rendszer rajtja?

Éveket kell még várni az első hosszan támogatott verziójára – olvasható az Origo cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 07. 26. 13:25
null
WINDOWS 11 Forrás: YOUTUBE (KÉPERNYŐKÉP)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Windows 11 szabadon tesztelhető előzetese aránylag jó benyomást kelt, azonban nyilvánvalóan irtózatos mennyiségű munkát kell még beletenni azelőtt, hogy kiforrottnak legyen titulálható. Ennek fényében nem meglepő, hogy hiába készül el idén ősszel az első stabil kiadása, a Microsoft csak valamikor a jövő év elején kezdi majd el terjeszteni a kompatibilis, Windows 10-et futtató gépekre.

A napokban egy informatikusok számára tartott kérdezz-felelek során kiderült, hogy a belátható jövőben a Microsoft még hosszan támogatott (LTSC) verziót sem készít majd belőle. Ezt a kiadást az üzembiztonságot mindenek előtt tartó vállalati ügyfelek veszik igénybe az operációs rendszerből, a Microsoft szerint körülbelül három év múlva lehet számítani az első Windows 11-re épülő verzióra. A következő LTSC alapjául még a Windows 10 szolgál majd, méghozzá annak az idén ősszel érkező (21H2) főverziója.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: YOUTUBE (KÉPERNYŐKÉP).

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.