Soha nem látott dizájnt kapott ez az őrületes telefon

T-szerű alakot ölt a másodlagos kijelző kihajtása után.

Forrás: origo.hu2020. 08. 30. 19:18
null
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyon közel állunk az elmúlt idők egyik legegyedibb mobiljának bemutatásához, a napokban immáron másodszor szerepel rövid videón az LG jelenleg Wing néven ismert telefonja.

A készülék első pillantásra egy megszokott formatervű eszköznek tűnik, állítólag 6,8 hüvelykes a fő érintőkijelzője, azonban kiforgatható a testéből egy 4 hüvelykes, másodlagos panel is.

A formaterv furcsa, de meglehetősen praktikusnak tűnik, például játékok vagy chatelés közben lehetővé teheti az internetes videók követését, de az alkalmazások specifikusan is támogathatják a másodlagos kijelzőt.

A felső videón két különböző app látható a megjelenítőin, míg az alsón a mobil használója egy autós játékkal szórakozik a fő kijelzőn, miközben a másodlagos kijelzőn a pálya térképe látható.

A hírek szerint az LG Wing az ősszel kerülhet piacra, és olyan 1000 dollár körüli, nettó 300 ezer forint körüli vételi árra lehet számítani.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.