Sok minden kiderült erről a következő összehajtható mobilról

Hamarosan érkezik a redmondi cég új, összehajtható mobilja. Már tesztelik a tavaly szeptemberben megjelent rendszert a készüléken. A tippek szerint a megjelenés augusztusra várható – addigra egyébként az Android 12-vel is majdnem elkészülhet a Google – írta meg az Origo.

Forrás: origo.hu2021. 06. 15. 10:35
null
A kép illusztráció Fotó: Andreu Dalmau Forrás: MTI/EPA/EFE/Andreu Dalmau
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már arról pletykálnak, hogy mikor érkezhet a Microsoft Surface Duo 2, a redmondiak újabb összehajtható mobilja.

Úgy néz ki, hogy a Microsoft a Surface Duo nagy kudarca ellenére nem mond le az összehajtható mobilokról. Az eredeti Surface Duo ennek megfelelően hamarosan Android 11-re frissülhet, a Microsoft már teszteli a tavaly szeptemberben megjelent rendszert a készüléken.

A tippek szerint a megjelenés augusztusra várható – addigra egyébként az Android 12-vel is majdnem elkészülhet a Google.

A kép illusztráció
Fotó: MTI/EPA/EFE/Andreu Dalmau

A Windows Central tudni véli továbbá, hogy sok új funkciót kap majd a Surface Duo, amelynek szeptemberben vagy októberben már az utódja, a Surface Duo 2 is megérkezik.

A szoftveres támogatást állítólag összekötik, így hiába lesz elérhető az Android 12, a Surface Duo 2 majd Android 11-gyel jelenik meg.

A Surface Duo 2 a szó-beszédek alapján Snapdragon 888 chipet kaphat, továbbá jobb kamerákra is lehet számítani.

Az új összehajtható mobilról szóló eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.