Tovább nőhet a kereslet a laptopok iránt

Az előrejelzések szerint az idei második negyedév során 62 millió laptopot szállíthatnak le a gyártók.

Forrás: ORIGO.HU2021. 05. 07. 15:47
null
Az elmúlt bő egy évben többek között a laptopok piacán is jelentősen megugrott a kereslet Forrás: Pixabay
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elmúlt bő egy évben többek között a laptopok piacán is jelentősen megugrott a kereslet, a szakértők szerint azért, mert a távoktatás, távmunka és az otthoni unatkozás miatt nagyon sokan vásároltak új elektronikai termékeket (általában konzolokat, laptopokat, okostelefonokat, stb...).

A Digitimes elemzői szerint az idei második negyedév is jól alakul majd a laptopgyártók számára. A notebookokból 62 milliót szállítanak majd le a második negyedév során, ami tavalyhoz képest 10 százalékos emelkedés.

Az elmúlt bő egy évben többek között a laptopok piacán is jelentősen megugrott a kereslet
Fotó: Pixabay

A várakozások szerint a HP, a Dell, az Acer és az ASUS, sőt, a Samsung is jelentős növekedéseket produkálhat. Az Apple azonban nem, mert a második negyedévben az új iPad Pro és iMac termékekre koncentrál, állítja a Digitimes.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Gyári vírusirtója szemetelheti tele az operációs rendszerünket

Volt olyan panaszos, akinél számítógépe operációs rendszerén, 24 óra leforgása alatt 30 GB szabad helyet vitt el a bugja.

Váratlan rosszalkodásba kezdett a Windows 10 gyári vírusirtója, a panaszok alapján az 1.1.18100.5-ös motorverziójú változata valamiféle bugnak köszönhetően gigantikus mennyiségű szemetet írhat fel a számítógépek háttértáraira. A hiba nem érint minden PC-t, valamilyen körülménynek kell fennállnia ahhoz, hogy az antivírus elkezdje eszetlenül enni a szabad helyet a rendszermeghajtókon.

Tovább...

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.