Új kiberdizájn kezdődik: brutálisan néz ki az új mobil

Minden eddigi okostelefonnál nagyobb kameramodult kapott, igazi kiberdizájn: sajnos egyelőre csak Kínában előrendelhető.

Forrás: MW2020. 11. 04. 21:32
null
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Igencsak vadul néz ki, új kiberdizájn kezdődhet az új okostelefon megjelenésével, amely radikálisan eltér a korábbi szériától, a OnePlus 8T-től. Egyszerre akar megszólítani két közönséget, a Cyberpunk 2077 videójáték és a OnePlus rajongóit – írja a Veol.hu.

A Weibo mikroblog portálon felbukkant kütyü Kínában mintegy 190 ezer forintnak megfelelő jüanért előrendelhető.

Az igazán sok eredeti dizájnelemet hordozó, anyagában a gyártó népszerű sandstone tokjának felületére hajazó, kiberpunk mobil jellegzetes megjelenésére még rátesz egy lapáttal a hátoldalán található Cyberpunk 2077 logó. De a legerőteljesebb hatást az óriási kameraegység nyújtja, ami elterpeszkedik szinte a telefon teljes hátlapján. A szoftveres kezelőfelület is kapott pár Cyberpunk 2077 témát, s egyedi háttérképet is. Két speciális kameraszűrője a „Night City” és a „North California.

Ebben a videóban lehet a készüléket szemügyre venni:

A motorháztető alatt a készülék megegyezik a OnePlus 8T paramétereivel: 120 Hz-es képernyő, Qualcomm Snapdragon 865 processzor, 256 GB tárhely, 12 GB LPDDR4X RAM és 4500 mAh akkumulátor.

A Cyberpunk 2077 ezzel kerül be a OnePlus egyedi kiadásainak sorába. A márka kedvelői emlékezhetnek az Avengers nevű OnePlus 6-ra, a OnePlus 6T McLaren kiadására és a Star Wars témájú OnePlus 5T-re.

A készülék a The Verge szerint december 10-én jelenik meg. Az új kiberdizájn megteremtőjéről további, látványos részletekért a OnePlus nem mindennapi kínai oldalán lehet böngészni.

További képekért látogasson el a Veol.hu oldalára!

Korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy újabb rekordokat döntött a mobilfizetés Magyarországon, ugyanis a mobiltárcás tranzakciók száma közel háromszorosára nőtt 2019 és 2020 szeptembere között.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.