Új vezeték nélküli fülhallgató a magyar piacon

Az aktív zajszűrővel felszerelt FreeBuds 4i-vel akár 10 órán keresztül is lehet zenét hallgatni.

Forrás: Mediaworks/bama.hu2021. 04. 03. 19:16
null
A Huawei FreeBuds 4i ovális és kompakt kialakítását Izland világhírű fekete homokos strandja ihlette Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Huawei FreeBuds 4i ovális és kompakt kialakítását Izland világhírű fekete homokos strandja ihlette. Töltőtokját úgy tervezték, hogy illeszkedjen a felhasználó tenyerébe, míg a fülhallgató több ezer körös kényelmi teszten esett át, ami így a hallójárathoz illeszkedő kialakításának köszönhetően hosszútávon is kényelmes viseletet biztosít.

A 4i egyik nagy előnye az aktív zajszűrés: a készülék beépített mikrofonjain keresztül észleli a környező hangokat és fordított hanghullámokat generál azok csökkentésére, legyen szó akár forgalmas bevásárlóközpontról, hangos tömegközlekedési eszközről, vasútállomásról, vagy irodai zajokról.

A Huawei FreeBuds 4i ovális és kompakt kialakítását Izland világhírű fekete homokos strandja ihlette
Fotó: Flickr

Az Awareness Mode technológiával a fülhallgató vigyáz a tulajdonosára. Az eszköz a két külső mikrofont használva biztosítja, hogy felhasználók hallják a külvilágot, amikor átkelnek az zebrán, vagy beszélgetnek. Ennek be-, vagy kikapcsolásához elegendő a fülhallgató szárát megnyomni. Szintén innen vezérelhető a zenelejátszás, vagy a hanghívások fogadása. Párosításkor a fülhallgatók akkumulátorára vonatkozó információk és a töltőtok világosan megjelennek.

Akkumulátora akár 7,5 óra folyamatos működést biztosít, kikapcsolt zajszűréssel pedig 10 órán át bírja egy feltöltéssel. Fejlett gyorstöltési technológiájának köszönhetően mindössze 10 perces töltéssel akár 4 óra zenehallgatást kapunk, egy óra alatt pedig teljesen feltölthető a töltőtokba épített 410 mAh-s akkumulátor, ami 22 órás üzemidőt kínál.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják!

Nagy innovációt hozott a kettéhajtható okostelefon

Ugyan más márkákhoz képest a Xiaomi jelentős késéssel jelentette be most az első kettéhajtható kijelzős okostelefonját, cserébe viszont a Mi Mix Fold kifejezetten érdekesre sikeredett. A Galaxy Foldhoz hasonlóan szétnyithatós dizájnról van szó: összecsukott állapotban a külsején lévő 6,52„-es és 2520×840 pixeles AMOLED érintőkijelzővel kezelhető, a panel 90 Hz képfrissítési sebességet és 180 Hz érintési mintavételezési sebességet kínál.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.