Várni kell az közönségkedvenc fülhallgató új szériájára

A következő AirPods Pro fülhallgató állítólag már szár nélkül jöhet, de csak jövőre – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 06. 01. 11:20
null
A kép illusztráció Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Apple AirPods vezeték nélküli fülhallgatók nem csak a termékkategória népszerűségéhez járultak nagyban hozzá, de dizájnban is etalont teremtettek sok szakértő szerint. Azóta is sok rivális használja a száras, egyeseket hajszárítóra emlékeztető külsőt. A Bloomberg információi szerint azonban a következő AirPods Pro már új dizájnt kap, és szakít a száras formával.

A kép illusztráció
Fotó: Pexels

A következő Apple vezeték nélküli fülhallgató így már a Samsung Galaxy Buds vagy a Sony WF-1000XM szériára hasonlíthat. Ami azt illeti, akár már a nyáron látható lesz az új dizájnvonal, hamarosan debütálhat ugyanis az ezt képviselő Beats Studio Buds, amelyről folyamatosak a szivárgások.

A Bloomberg ugyanakkor arról értesült, hogy az AirPods Pro 2 csak 2022-ben debütál, addig egy új alapmodellel kell majd beérni, illetve a Beats megoldásával. Az előbbi megtartja a szárakat, de azok az eddiginél rövidebbek lesznek.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: Pexels

Újabb EU-s versenyügyi vizsgálat elé néz az Apple

Az Európai Bizottság versenyjogért felelős biztosa pénteken bejelentette, hogy az előzetes vizsgálatok alapján az Apple versenyellenes módon viselkedhet a havidíjas zeneszolgáltatások piacán. A Spotify által 2019-ben kezdeményezett eljárás eddigi megállapításai szerint a cég túlságosan nagy jutalékot kér az Apple Music riválisaitól a mobileszközein keresztül kötött előfizetéseik díjából, továbbá megtiltotta számukra az alternatív előfizetési lehetőségeik reklámozását – olvasható az Origo cikkében.

Margrethe Vestager szerint az Apple üzleti praktikái illegálisan korlátozhatják az Európai Unióban a piaci versenyt, gátolhatják a rivális cégek sikerét, így végső soron magukat a fogyasztókat károsíthatják meg. A következő lépésben az illetékesek áttárgyalják az Apple ügyvédeivel a vizsgálat megállapításait, a folyamat végén pedig eldől, hogy formális versenyhatósági eljárást indítanak-e a vállalat ellen.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.