Vége, soha többé nem gyártják ezt a népszerű konzolt

Kizárólag az új Switch konzolokra fókuszál már a Nintendo.

Forrás: origo.hu2020. 09. 18. 20:21
null
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb korszakot zárt le a Nintendo, az elképzelhető legnagyobb csendben bejelentette a 2010-ben debütált 3DS kézikonzoljának, továbbá ezzel együtt a későbbi 2DS modell gyártásának a befejezését.

Innentől kezdve a termékek már csak a készletek erejéig kaphatóak, így aki valamilyen megfontolásból még racionális áron szeretne magának vásárolni egyet, annak érdemes minél előbb lépnie.

A piacra dobásakor meglehetősen nagy bukásnak tűnt a Nintendo 3DS, ami részben a nem túl érdekes játékkínálatának volt betudható, azonban néhány hónappal később trendszerű javulásnak indultak az eladások.

Fotó: Pexels

A következő években a gyártó kiadta az alapmodell felújított változatát, a nagyobb méretű 3DS XL-t, az olcsóbb 2DS-t, és a trendi 2DS XL-t.

Az elmúlt évtizedben összesen 75 millió darab fogyott a termékcsalád tagjaiból, amire tiszteletre méltó teljesítmény.

A Nintendo 3DS és a variánsai nyugdíjazásával a vállalat és a partnerei mostantól teljes mértékben a Switch és a Switch Lite konzolokra fókuszálhatnak, plusz a gyártó mostanra hivatalosan is elismerte, hogy dolgozik egy harmadik Switch modellen is.

Ennél többet nem volt hajlandó elárulni a fejlesztés alatt álló termékről, de a pletykák szerint a jövő évben piacra kerülő termék lesz a család messze legerősebb tagja.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.