Vezeték nélküli töltővé alakítható ez a második generációs óra

Érdekes választás lehet ez a második generációs éjjelióra azoknak, akik amúgy is vennének egy töltőt az éjjeliszekrényre – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 06. 29. 14:13
null
A képen, amely csak illusztráció, a magyar fejlesztésű egészségügyi óra a MAP Health Watch, amely egy olyan egészségi állapotra koncentráló okosóra, ami több funkciót is magában foglal Fotó: Balaton József Forrás: MTVA/Bizományosi: Balaton József
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Folytatja a márkával nem feltétlenül asszociált kiegészítők gyártását a Lenovo, bemutatta a második generációs éjjeli óráját. A keveset teketóriázva Smart Clock 2 névre keresztelt termék egy négyhüvelykes megjelenítővel szerelt okoskijelző, elérhető rajta a Google Asszisztens, vezérelhetők lehetnek vele az okosotthonos kütyük, a 3 wattos hangszórójának köszönhetően pedig vezeték nélküli hangfalként is használható. Ezek mellett általánosságban véve mutatja az időt, enyhe éjszakai fényként funkcionál, és persze ébreszt a beállított időpontokban.

Elődjéhez képest a Smart Clock 2 nagy fejlesztését az jelenti, hogy kapható lesz hozzá egy telefonok és okosórák vezeték nélküli töltésére használható dokkolóállomás. Ez kompatibilis az Apple MagSafe mágneses rögzítéssel, a vezeték nélküli töltést pedig Qi-szabványon keresztül végzi, maximum 10 Watt teljesítménnyel. Az állomáson található még egy klasszikus USB-A port is, ez egy további eszköz vezetékes töltésére vehető igénybe.

A képen, amely csak illusztráció, a magyar fejlesztésű egészségügyi óra a MAP Health Watch, amely egy olyan egészségi állapotra koncentráló okosóra, ami több funkciót is magában foglal
Fotó: MTVA/Bizományosi: Balaton József

A Lenovo Smart Clock 2 elsőként az Egyesült Államokban lesz kapható szeptembertől, önmagában 90 dollárba, körülbelül nettó 27 ezer forintba kerül majd. Nem világos, hogy önmagában a dokkolóért, továbbá ezt a második generációs órát és a dokkolót is tartalmazó csomagért mennyit kér majd a vállalat.

A második generációs éjjeli órát bemutató eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.