Bombát robbantott a legnépszerűbb zenestreamelő cég

Felár nélkül teszi elérhetővé a veszteségmentes zenestreamelést – olvasható az Origo cikkében.

Forrás: ORIGO.HU2021. 05. 17. 20:44
null
Az Apple Music egy másik nagy újdonságot is kap júniusban Forrás: PEXELS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Óriási bejelentéssel kavarta fel a zenestreamelő szolgáltatások piacán az állóvizet az Apple, júniustól kezdve a Music szolgáltatásában nem csak hogy elérhetővé teszi a CD-minőségű zenehallgatást, de felár nélkül kínálja majd az előfizetők számára. Ez a teljes katalógusára vonatkozik, mind a 75 millió a szolgáltatásában elérhető dalból képes lesz csúcsminőségű hangzással rendelkező verziót kínálni.

Az Apple Music egy másik nagy újdonságot is kap júniusban
Fotó: PEXELS

A mostani bejelentéssel a vállalatnak sikerült teljes kört futnia a zenepiacon: annak idején az iTunes zeneboltjával mélyütést adott a tömegek jó minőségben történő zenehallgatásának, most pedig a streamelésre átállt világban elsőként nem fog felárat kérni a kiváló minőségű zenéért.

A fejlemény leginkább a Tidalnek fájhat, hiszen az Apple féláron fogja ugyanazt azt kínálni, mint amivel eddig képes volt megszólítani a nagyközönséget.

A további riválisok közül az Amazon Music, a Qobuz és a Deezer kínál még veszteségmentes zenét, a Spotify pedig idén készül bevezetni a lehetőséget.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.