Nem hiszi el, mi zuhant le a mennyezetről egy ausztrál konyhába

Az együtt több mint húsz kilogramm súlyú állatok a plafont átszakítva zuhantak le a padlóra.

Forrás: MTI2020. 09. 01. 16:01
null
Budapest, 2011. augusztus 1. Fiatal szalagos tigrispiton (Python molurus bivittatus) a Fõvárosi Állat- és Növénykert Mérgesházában, ahol egy „kígyóóvodaként” mûködõ terráriumban tizenegy, májusban kikelt óriáskígyó-bébit tekinthetnek meg az érdeklõdõk. MTI Fotó: Kovács Attila Fotó: MTI Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két egymással harcoló hatalmas óriáskígyó zuhant le egy ausztrál otthonban a konyha mennyezetéről – írta a The Guardian online kiadása.

Az együtt több mint 20 kilogramm súlyú, 2,5 és 2,8 méter hosszú állatok a plafont átszakítva zuhantak le a padlóra, majd tovább tekergőztek egymáson, végül besiklottak hálószobába és a nappaliba.

A nyugdíjas David Tait értesítette Steven Brown kígyóbefogót. A szakértő szerint az állatok hímek, és úgy tűnik, egy nőstényért harcoltak. A nőstényt nem találták meg, így félő, hogy még mindig a házban van.

A brisbane-i Északi Kígyóbefogók szervezete szerint az állatok a McDowell szőnyegmintás pitonok fajba tartoznak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.