Bartók Béla Boulevard köztéri bútorait álmodhatjuk meg

A pályázaton minden, 18. életévét betöltött magánszemély indulhat, aki felsőoktatási intézmény aktív tanulója.

Forrás: MTI2021. 09. 15. 11:30
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bartók Boulevard Egyesület és a Bevásárlóutca Menedzsment közös pályázatának célja olyan utcabútorok, padok létrehozása, amelyek hozzáadnak a tér kulturális, közösségi értékéhez, illeszkednek a városképhez és a helyi előírásokhoz, ugyanakkor környezetbarát, fenntartható és mobil – olvasható a tájékoztatóban.

A pályázaton minden, 18. életévét betöltött magánszemély indulhat, aki felsőoktatási intézmény aktív tanulója és képes nemcsak a dizájnt megálmodni, hanem az adott pad gyártását is részletesen le tudja írni és költségvetést is tud készíteni.

A szakmai és helyi szakértői zsűri által kiválasztott nyertes pályázó 100 ezer forintos támogatásban részesül. Jelentkezni a pályázati adatlap kitöltésével, a pad látványtervével, gyártásának főbb paramétereivel és előállításának költségvetésével lehet az [email protected] e-mail címen keresztül.

A pályázatok elbírálásánál figyelembe veszik a környezethez való illeszkedés, a tartósság, a költséghatékony megoldás és a megfelelő használhatóság szempontjait.

A borítókép illusztráció. Fotó: Pexels

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.