Edzés Taylor Swifttel a világsztár dalaira + videó

Nem csak Taylor-rajongóknak: a korunk egyik legnépszerűbb énekesnőjének slágereire összeállított, táncos elemekkel tűzdelt HIIT-edzés szuperül átmozgatja az egész testet.

Forrás: MW2020. 09. 21. 13:38
null
A Taylor Swift edzés során az énekesnő Love és Reputation című albumainak néhány jól ismert dalára sportolhatunk. Fotó: Northfoto Forrás: Northfoto
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

JÖHET A TAYLOR SWIFT EDZÉS?

Néhány hete nagyon szerette a közönség a dietaesfitnesz.hu oldalán is megjelent Emily Thorne fitnesz youtubernek (@emkfit) a Mamma mia! slágereire épülő programját – ezúttal egy kicsit „újhullámosabb” zenei világba evezünk: Emily a neves amerikai énekesnő-dalszerző, Taylor Swift dalaira rakott össze egy HIIT-edzést (high intensity interval training, azaz magas intenzitású interval edzés) – írja a dietaesfitnesz.hu.

A 20 perces program Taylor Reputation és Lover című lemezeire épül, és Emily ezúttal is ötvözi a jól ismert és olyannyira hatékony alapgyakorlatokat, mint a guggolás, a guggolásból felugrás vagy a térdhúzás – koreografált, táncos elemekkel. Szokás szerint minden mozdulatsort lépésről lépésre bemutat még azelőtt, hogy elkezdődne az adott szakasz.

A Taylor Swift edzés során az énekesnő Love és Reputation című albumainak néhány jól ismert dalára sportolhatunk. Fotó: Northfoto

A …Ready For It?-re melegítünk be, a You Need To Calm Downra nem nyugszunk meg, sokkal inkább elkezdünk felpörögni, aztán olyan dalokkal folytatódik a tréning, mint az I Did Something Bad, a Cruel Summer, a Paper Rings és a Me. Közben taposunk, terpeszugrunk, twistelünk, azaz egyszerre edzünk és bulizunk.

Aki tehát egy szórakoztató, de kellően intenzív edzésprogramot keres, és táncolni is szeret, az mindenképpen tartson Emily-vel és Taylorral erre a 20-25 perces HIIT-re!

Eeh-eeh-eeh, ooh-ooh-ooh-ooh, edzésre fel!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.