Elárulta titkát egy hétszeres amerikai lottónyertes

Richard Lustig amerika egyik legszerencsésebb embere, hiszen már hétszer elég nagy összeget zsebelt be a lottón. A férfi egy különleges módszer szerint játszik, amit most elárult – írta meg a life.hu.

Forrás: life.hu - mediaworks2020. 12. 26. 20:49
null
Egyáltalán nem mindegy, hogyan lottózunk (a kép illusztráció) Fotó: Máthé Zoltán Forrás: MTI/Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hétszeres lottónyertes amerikai férfi, Richard Lustig az alábbi, szerinte tuti tippeket osztotta meg:

– Semmiképpen ne használjuk a gépet, sose kérjünk gépi számokat!

– Születésnap-számok sem jó választások. Hiszen 1-12 és 1-31 között fogunk ilyenkor válogatni, ez pedig erőteljesen korlátozza a fantáziánkat. Ha szélesebb skálán gondolkodunk akkor arra is nagyobb esélyünk van, hogy ne kelljen másokkal osztozkodnunk a nyereményen. Hiszen a szülinapos számokkal többen is játszhatnak.

– Ha rájött a szerencseszámaira, játsszon velük többször is!

– Játsszon rendszeresen, ha már elkezdte, mert csak így lehet értelme.

– Nézze meg, milyen számok nyertek már az elmúlt pár héten és ezeket, ne húzd be. Hiszen szinte lehetetlen, hogy ezeket még egyszer kihúzzák! – mondta Richard Lustig a Forbes magazinnak.

Egyáltalán nem mindegy, hogyan lottózunk (a kép illusztráció) Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Az eredeti cikk a Life oldalán, IDE kattintva érhető el.

Ha ezen a héten lottózott, erre az öt számra biztosan kíváncsi

Kihúzták szombat este az ötös lottó aktuális nyerőszámait. Ezúttal – a távirati iroda közlése szerint – a 11, 14, 22, 48, 85-ös számsor hozhatott kisebb vagyont. S valóban csak kisebbet, a múlt héten ugyanis 21 hetes várakozás után valaki elvitte a főnyereményt, pár forint híján négymilliárdot. A játék 63 éves történetének ötödik legnagyobb nyereményét. Ezért ezen a héten 130 millióért szállhattak versenybe a szerencsejátékosok. A Szerencsejáték Zrt. közlése szerint telitalálatos nem volt.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.