Gal Gadot csodanőkről készít dokumentumfilm-sorozatot

A 35 éves izraeli színésznő vezető producerként vesz részt az Impact (Hatás) című sorozat munkálataiban.

Forrás: MTI2021. 02. 10. 18:29
Gadot, Gal
Gal Gadot ezúttal producer lesz Fotó: PETER FOLEY Forrás: MTI/EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gal Gadot izraeli színésznő, akit többek között Wonder Woman megtestesítőjeként ismerhet a közönség, a világ „valódi csodanőit” bemutató dokumentumfilm-sorozaton dolgozik.

A 35 éves Gadot vezető producerként vesz részt az Impact (Hatás) című sorozat munkálataiban. A hatrészes széria április 19-én debütál a National Geographic csatornán.

A produkció egyebek között Brazíliában, Kaliforniában, Michiganben és Puerto Ricóban élő nők életét mutatja be, akik számtalan akadályt legyőzve rendkívüli dolgokat visznek véghez. A sorozatban szereplő nők mindegyike erőszak, szegénység, diszkrimináció és elnyomás sújtotta közösségben él.

„Az én csodanőimnek hívom őket, mert ők az igazi hősök”

– mondta a színésznő egy keddi videobeszélgetésben.

Gal Gadot ezúttal producer lesz
Fotó: MTI/EPA

Hozzátette:

„én elmegyek a forgatásra, felveszem a jelmezem és eljátszom, hogy harcolok. De ők tényleg ott vannak a terepen és verejtékezve minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy a világ egy jobb hely legyen”.

Gadot 2016 óta alakítja Wonder Womant a mozivásznon. Legutóbb a tavaly bemutatott Wonder Woman 1984-ben öltötte magára a szuperhős jelmezét.

Denzel Washington új krimije vonzotta moziba az amerikai nézőket

A Denzel Washington és Rami Malek főszereplésével forgatott Ördög a részletekben című sorozatgyilkosos krimi vonzotta a legtöbb nézőt január utolsó hétvégéjén a koronavírus-járvány ellenére is nyitva tartó észak-amerikai mozikba. A John Lee Hancock rendezésében készült Warner Bros. produkciót 2071 vásznon kezdték vetíteni a hétvégén, és mintegy 4,8 millió dolláros (1,4 milliárd forintos) jegybevételt ért el. Az Ördög a részletekben az egyike annak a 17 Warner Bros. filmnek, amelyet a stúdió egyidejűleg forgalmaz a mozikban és az HBO Max streamingszolgáltatásán. Az HBO Max nem közölt pontos adatot a film nézettségéről, de azt kiemelte, hogy pillanatok alatt toplistája élére került.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.