Ha imádja az ABBA zenéjét, ezt látnia kell + videó

Az ABBA slágereit nem lehet megunni és aki meghallja őket, azonnal táncra perdül. Használja ki ezt a lendületet és eddzen velünk! Ezt a jó hangulatú videót látnia kell!

Forrás: Diéta és Fitnesz2021. 01. 13. 9:15
Ulvaeus, Björn
Stockholm, 2013. május 6. Björn Ulvaeus, az 1970-ben alakult svéd ABBA együttes alapító tagja az ABBA múzeum megnyitója elõtti napon tartott sajtótájékoztatón Stockholmban 2013. május 6-án. (MTI/EPA/Janerik Henriksson) Fotó: JANERIK HENRIKSSON
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újévi fogadalmat tett, hogy mostantól bizony edzeni fog, de nehezen veszi rá magát? Akkor ezt a 20 perces kardio videót Kyra Pro fitnesztréner, youtuber önnek találta ki, és imádni fogja, mert az ABBA zenéjét hallhatjuk benne. Nem kell sehova menni otthonról, csak felkapni a cipőt és belevágni. Garantáljuk, hogy már az első öt perc után énekelni és vigyorogni fog – írja a diétaésfitnesz.hu.

Felkészült? Edzésre fel!

Kyra videója könnyen követhető és biztos, hogy minden ABBA-sláger, amit összevágott, a mi kedvencünk is. Természetesen a bemelegítésről és a levezetésről sem feledtkezett meg, így tényleg egy mindent átmozgató, fantasztikus húsz percben lehet részünk.

A fital youtuber egyébként más zenéket is feldolgozott. Oldalán a Grease, a Mulan és a High School Musical legnagyobb slágereire mozgathatjuk át magunkat. 10, 15 és 20 perces programokat is találunk, attól függően, hogy épp mennyi időnk van otthon.

Vágjon bele még ma! Ne törődjön a szomszédokkal, énekeljen hangosan: „The Winner Takes It All”

Az eredeti cikk a Diéta és Fitnesz oldalán érhető el.

Korábbi cikkünkben már mutattunk be egy nagyszerű táncost edzést, amelyben szintén az ABBA zenéjét hllgatva mozoghatunk. Próbálja ki ezt is! 3 in 1 – edzés, szórakozás és zenehallgatás. Formásodjon a kedvenc zenéire táncolva: Ha szereti az ABBA-slágereket, akkor táncra fel!

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.