Húsz perc HIIT-edzés Shrekkel + videó

A legszürkébb őszi napokon is garantáltan jókedvre derít és felpörget a Shrek-edzés. Következzen bő negyed óra tiszta szórakozás a film híres slágereire!

Forrás: MW2020. 10. 19. 16:05
null
A Shrek edzés során a film legklasszabb dalai hangzanak el. Forrás: Northfoto
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Akik rendszeresen olvassák az Életstílus rovatunkat, azok már pontosan tudják, hogy mennyire szeretjük Emily Thorne fitnesz youtuber (@emkfit) tematikus videóit. Kipróbáltuk már a Mamma mia-edzést, táncoltunk Taylor Swift dalaira, ezúttal pedig a legendás Shrek című animációs film slágereire épülő program kerül sorra. A magas intenzitású, táncos elemeket tartalmazó, pörgős Shrek edzés egyszerűen „csak” arról szól, hogy jól érezzük magunkat, kikapcsolódunk, szórakozunk, miközben mindössze 20 perc alatt alaposan át is mozgatjuk az egész testünket.

A Shrek edzés során a film legklasszabb dalai hangzanak el. Fotó: Northfoto

A program minden egyes dalához tartozik két mozdulatsor, amik a sláger alatt felváltva ismétlődnek. Emily ezúttal is minden koreográfiát lépésről lépésre megmutat, mielőtt felcsendülne az adott dal, így egyáltalán nem bonyolult követni.

A Shrek edzés Smash Mouth All Star című dalára, bemelegítéssel kezdődik. A Funky Townra már jönnek az intenzívebb, kicsit pörgősebb táncos elemek, de az igazi őrület Joan Jett klasszikusával, az 1983-as Bad Reputationnel érkezik meg. Ez a Shrek-edzés csúcspontja, itt aztán kiadhatunk magunkból minden feszültséget! „Légdobolás”, terpeszugrás, ütések, rúgások követik egymást – ezért is nagyon fontos, hogy az első két dal alatt kellően bemelegedjünk.

Ezután ismét egy nagy sláger következik, az I’m a Believer, guggolásból felugrással és persze sok tánccal. Majd jön a Holding Out For a Hero sok magas térdemeléssel, végül az Eddie Murphy-Antonio Banderas duett dallamára vezetünk le.

Vágjunk bele!

A teljes cikket elolvashatja a dietaesfitnesz.hu oldalon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.