Így készíthetünk praktikus és vidám üzenőfalat!

Néhány kedves szó jobb kedvre deríti a családot, és boldogabban indulhatnak a reggelek.

Forrás: MW2020. 09. 26. 15:41
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Néhány kedves szó jobb kedvre deríti a családot, és boldogabban indulhatnak a reggelek. Mit kell ehhez tennie? Készítsen saját maga praktikus és vidám üzenőfalat! – javasolja a Vasárnap Reggel legutóbbi számában.

Mutatós

Egy szép képeslapból pillanatok alatt mini üzenőfalat varázsolhat! Ragassza át celluxszal vagy átlátszó ragasztós fóliával, majd mágnes segítségével rögzítse a hűtőre. Az alkoholos filccel ráírt üzeneteket később körömlakklemosóval távolíthatja el.

Időbeosztás

Nem kell állandóan emlékeztetnie, nógatni a gyerkőcöt a fontosabb eseményekre, időpontokra, ha a szobaajtó belső felére egyszínű viaszosvásznat (vagy abból kivágott virágot, léggömböt, maciformát) ragaszt, amire a gyerek alkoholos filccel felírhatja a kérdéses dátumokat. Persze ön is írhat rá kedves üzeneteket, vagy a kicsi önbizalmát növelő szavakat.

Csipesszel

Nem szeretne túl sokat költeni üzenőfalra? Feszítse ki a megfelelő hosszúságú madzagot, majd csíptessen rá kisebb facsipeszeket – máris kész az üzenőfal, amire akármit kiakaszthat! Ha szeretné még egy kicsit feldobni, fesse különböző színűekre a csipeszeket, vagy ragasszon nekik szemeket, mintha krokodilok lennének!

Online rendezik meg idén a szervátültetettek találkozóját

Online rendezik meg idén a szervátültetettek 18. találkozóját, amelyen jelképesen kitüntetnek minden egészségügyi dolgozót – közölte a Magyar Szervátültetettek Szövetsége (MSZSZ) csütörtökön.

A közlemény szerint az érintettek a szövetség Facebook-oldalán élő közvetítés útján kísérhetik figyelemmel szombaton, a Magyar Sportok Háza konferenciatermében tartandó eseményt, amelyet Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere videoüzenetben köszönt.

A rendezvény fő témái a koronavírus, a hazai tüdő- és szívtranszplantáció jelene és jövője, valamint a hazai májátültetés 25. évfordulója lesznek.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.