Kiemelkedő magyar borsiker Japánban

Japán legnevesebb borversenyén a Sakura Wine Awarsdon a Dereszla pincészet félszáraz Furmintja dupla arany érmet kapott.

2021. 03. 13. 16:24
null
Tokaji borvidék - Dereszla Pincészet Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Japán legnevesebb borversenyén a Sakura Wine Awarsdon a Dereszla pincészet félszáraz Furmintja a kiemelkedő boroknak járó dupla arany érmet kapta.

Különlegessége ennek a borversenynek, hogy több mint 180 női sommelier szakértő vesz részt a világ minden részéről. Az itt született eredmények nem csak Japán, hanem a világ más borfogyasztó országaiban is meghatározóak.

Tokaji borvidék – Dereszla Pincészet
Fotó: Facebook

A Dereszla Pincészet a Tokaji borvidék egyik meghatározó borászata. Borai több mint 40 országban kerülnek a borkedvelők asztalára.

A Dereszla pincészet évek óta az egyik legnagyobb magyar borexportőr a japán piacon, a kereskedelmi sikereket megerősíti ez a kiemelt szakmai díj.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.