Szerelmes Kalandtúra a házasságok és párkapcsolatok erősítéséért

A házasságok és párkapcsolatok erősítése a célja a Szerelmes Kalandtúrának, melyet több hazai településen, köztük Keszthelyen is megrendeznek. Idén a járvány miatt korlátozottak a lehetőségek, de az ötletek tárháza most is széles – írja a Zala megyei hírportálra, a zaol.hu-ra hivatkozva a LikeBalaton portál.

Forrás: likebalaton.hu, zaol.hu - mediaworks2021. 03. 21. 18:18
null
Szabadtéri közös programokra buzdítják a párokat Forrás: LikeBalaton olvasói fotó: Molnár Dóra
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A másiknak boldogságot jelentő kívánságot teljesíteni, romantikus piknik, a szerelem történetének megírása bármilyen műfajban, láncreakció – azaz feladatok füzére több állomáson. Ilyen feladatok várnak a párokra a Szerelmes Kalandtúrán. A program célja az együtt töltött minőségi idő, az egymásra figyelés, a házasság, a párkapcsolat felfrissítése.

– A játék szabad időbeosztással teljesíthető a pároknak, idén semmilyen szolgáltatót nem kell igénybe venni. Az otthoni feladványok között van beszélgetős, játékos gasztronómiai és kézműves feladat. A szabadtéren kirándulásra, kincskeresésre is buzdítjuk a párokat. Több olyan feladat van, amely gyerekek bevonásával teljesíthető, ha a család nem tudja megoldani a felügyeletet – mondta el Bögös-Andor Viktória szervező.

Szabadtéri közös programokra buzdítják a párokat
Fotó: LikeBalaton olvasói fotó: Molnár Dóra

A feladatok a Szerelmes Kalandtúra útinaplójában szerepelnek. Ez megtalálható a közösségi oldalon, s át lehet venni a Tourinform-irodában, amint az kinyithat. Akik a tíz feladat közül legalább hét teljesítését igazolják az útinaplóban május 14-ig, azok nyereménysorsoláson vesznek részt. A szervezők bíznak abban, hogy májusban összegyűlhetnek egy szabadtéri zárórendezvényre.

A témában a LikeBalaton cikke IDE, míg a zaol.hu anyaga IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.